За изгубени, откраднати, изчезнали и никога невидени повече от собствениците им

...
За изгубени, откраднати, изчезнали и никога невидени повече от собствениците им
Коментари Харесай

Момиче изгуби портфейла си, а след това написа: Запомнете това лице! Такива хора са рядкост

За изгубени, откраднати, изчезнали и в никакъв случай невидени повече от собствениците им портфейли сме писали доста. Обикновено вярата на потърпевшите се простира само и единствено до значимите документи, които се изхвърлят някъде из пространството и те вероятно биха могли да си върнат. 

При Надя Събева от Самоков обаче казусът не е подобен. Изгубеното й портмоне, цялостно с документи, пари, фотоси и банкови карти, към този момент е в ръцете й. Защото момичето е имало шанса портфейлът да бъде открит от Димитър. Ето какво написа Надя в обществените мрежи:

Запомнете това лице! Това е един наш съгражданин, който не инцидентно споделям тук. Днес той върна планове от него мой загубен портфейл - цялостен с персонални документи и пари, фотоси и банкови карти!

Със сигурност думите, които ще напиша, са малко, тъй като неговата постъпка е освен похвална, само че бих споделила без да пресилвам героичен почтена! Такива персони са образец, необичайност и носят вяра, че положителното съществува измежду нас.

Днес аз съм се събудила с шанс, а Димитър (така се споделя въпросното лице) ще заспи с убеденост и чиста съвест от едно положително дело, което спести куп мой неприятности...

Огромно благодаря за постъпката, която постоянно ще помня! Самоков, тук живеят и такива хора - ето за какво нямаше по какъв начин да не споделя това персонално прекарване.

От мненията под поста на момичето излиза наяве, че мъжът е прочут измежду самоковци - и то тъкмо в светлината, в която го разказва постъпката му:

" Дими е превъзходен младеж. Не ме учудва постъпката му! Познавайки го, съм уверена, че постоянно би постъпил по този начин. Без да се замисля! Поздравления и за родителите му - Славейка и Пламен ".

" Който го познава Дими и неговото семейство, знае, че това са едни почтени и почтени хора, благодаря, че сме другари от деца и комшии ".

" Да, не съм учудена. Един прелестен и заслужен мъж! Възпитан от Слави и Пламен на почитание и почит! ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР